Freebies Land Malaysia

Percubaan 2 Sos Makanan PERCUMA & menangi hadiah-hadiah bernilai jumlah RM2500! Sertai Sekarang!

Posted on by in , with 0 Comments

Percubaan 2 Sos Makanan PERCUMA, SERTAI SEKARANG!

Undangan untuk semua penggemar makanan: inilah peluang untuk anda mempamerkan bakat memasak anda dengan DUA sos Kicap Manis PERCUMA!

Pasukan Home Tester Club sedang mencari peserta untuk menguji DUA sos Kicap Manis dan menangi hadiah-hadiah bernilai jumlah RM2,500!

Anda dikehendaki untuk memasak sajian menggunakan 2 sos PERCUMA, menyiapkan kaji selidik ringkas selepas menikmati hidangan anda yang lazat dalam tempoh masa percubaan 6 hari dan merekodkannya.

Jika anda berjaya menghabiskan Masakan 6 hari anda akan berpeluang untuk MENANG!

Percubaan 2 sos masakan PERCUMA selama 6 hari. Jawab soalan kaji selidik selepas anda mencuba setiap sos
Rebut peluang untuk MEMENANGI 1 daripada 10 peralatan dapur bernilai RM100 setiap satu
Rakam dan muat naik video masakan anda

Bonus berganda!!! Selain daripada peralatan dapur, anda juga boleh MEMENANGI 1 daripada 15 baucar membeli-belah bernilai RM100 jika anda menghantar video memasak anda. Lengkapkan dua misi dan sertai pertandingan ini!

Daftarlah sekarang & jawab beberapa soalan mudah untuk mendapatkan 2 sos PERCUMA berserta penghantaran!

Percubaan ini adalah terhad, jadi pastikan anda lakukannya secepat mungkin. Kami akan menghubungi anda sekiranya anda terpilih.

Terma & Syarat. Sampel adalah terhad – daftarlah sekarang & berpeluang untuk mencuba produk ini.

Home Tester Club adalah komuniti bagi rakyat Malaysia untuk ujian, mengkaji dan perkongsian runcit produk setiap hari. Yang terbaik ialah ahli-ahli boleh mendapatkan peluang untuk mencuba produk, dihantar terus ke rumah anda semestinya PERCUMA- tanpa sebarang caj sampingan. Ahli-ahli perlulah memberi pandangan dan kongsikan komen setelah produk percubaan. Silakan klik pautan di bawah untuk mendapatkan pendaftaran produk percubaan lain: http://www.hometesterclub.com/my/ms/Hometested

Related Posts

Contact with us

300 x 600 Adsense

Home Page Right Sidebar Below Sponsors Ads Link

Custom Search